ls kozmetika4. svibnja, 2011. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik u sklopu događaja Dan otoka Lošinja predstavljena je prva linija naše LS kozmetike. Inspirirani mnoštvom i raznolikošću biljnih vrsta otoka Lošinja, kreirali smo jedinstvenu liniju prirodne, ručno izrađene kozmetike koja se sastoji od Lošinjske pomade, Lošinjskog pilinga, Lošinjske kupke i Mirisa otoka.

LS lošinjska kozmetika promovira prirodnu njegu, otok Lošinj i Hrvatsku a namjenjena je modernoj ženi i muškarcu koji trpe visoku razinu stresa te se nerjetko zbog tempa današnjice "odvoje" od prirode.

LOŠINJSKA POMADA

balzam za njegu tijela na osnovi djevičanskog maslinovog ulja s dodatkom ekološkog eteričnog ulja prave lavande i smilja. Lavanda i smilje čine sinergiju pogodnu za regeneraciju i pomlađivanje kože dok će maslinovo ulje njeguje, hrani i ičini kožu svilenkastom i glatkom.

LOŠINJSKI PILING

čini kombinacija sitne morske soli, maslinovog ulja, jobinog voska i ekoloških eteričnih ulja lavande, ružmarina i smilja. Osvježava, čisti i njeguje. Ugodne teksture i mirisa, pogodan za žene i muškarce.

LOŠINJSKA KUPKA

je napravljena od nerafinirane morske soli, sušenih listića gospine trave i eteričnog ulja lavande i smilja. Namjenjena je za opuštanje i njegu. Može se koristiti kao kupka za tijelo ili kao kupka za stopala.

MIRISI OTOKA

ekološka esencijalna ulja lavande, ružmarina i lovora otopljena u vosku jojobe služe za opuštajuću inhalaciju. Mješavina je namjenjena svima koji vole miris mora i prirode. Nekoliko kapljica nakapati među dlanove, protrljati, zatvoriti oči i inhalirati. Može se koristiti uvijek i svugdje.

Kontakt

LAURUS SLOW SPA - studio za njegu i aromaterapiju
Radićeva 15
Zagreb
 
m: 00 385 91 797 47 88
Radno vrijeme:
pon-pet 12-20h
sub: 09-14h
 
BEAUTY BAR j.d.o.o.
Šubićeva 23
10 000 Zagreb    
             
OIB 95847423656                                                                           
IBAN: HR 4424020061100732441
Članovi uprave: Anamarija Pažin Morović, direktor
Predmet poslovanja: Njega i održavanje tijela
 
Laurus Slow Spa on Facebook