ls kozmetika4. svibnja, 2011. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik u sklopu događaja Dan otoka Lošinja predstavljena je prva linija naše LS kozmetike. Inspirirani mnoštvom i raznolikošću biljnih vrsta otoka Lošinja, kreirali smo jedinstvenu liniju prirodne, ručno izrađene kozmetike koja se sastoji od Lošinjske pomade, Lošinjskog pilinga, Lošinjske kupke i Mirisa otoka.

LS lošinjska kozmetika promovira prirodnu njegu, otok Lošinj i Hrvatsku a namjenjena je modernoj ženi i muškarcu koji trpe visoku razinu stresa te se nerjetko zbog tempa današnjice "odvoje" od prirode.

LOŠINJSKA POMADA

balzam za njegu tijela na osnovi djevičanskog maslinovog ulja s dodatkom ekološkog eteričnog ulja prave lavande i smilja. Lavanda i smilje čine sinergiju pogodnu za regeneraciju i pomlađivanje kože dok će maslinovo ulje njeguje, hrani i ičini kožu svilenkastom i glatkom.

LOŠINJSKI PILING

čini kombinacija sitne morske soli, maslinovog ulja, jobinog voska i ekoloških eteričnih ulja lavande, ružmarina i smilja. Osvježava, čisti i njeguje. Ugodne teksture i mirisa, pogodan za žene i muškarce.

LOŠINJSKA KUPKA

je napravljena od nerafinirane morske soli, sušenih listića gospine trave i eteričnog ulja lavande i smilja. Namjenjena je za opuštanje i njegu. Može se koristiti kao kupka za tijelo ili kao kupka za stopala.

MIRISI OTOKA

ekološka esencijalna ulja lavande, ružmarina i lovora otopljena u vosku jojobe služe za opuštajuću inhalaciju. Mješavina je namjenjena svima koji vole miris mora i prirode. Nekoliko kapljica nakapati među dlanove, protrljati, zatvoriti oči i inhalirati. Može se koristiti uvijek i svugdje.

Kontakt

Wellness centar Laurus SlowSpa

 
Wellness hotel Aurora
Mali Lošinj
Sunčana uvala 38
Radno vrijeme: svaki dan 07-21h
Working hours: every day 07am. - 9pm.
 
Laurus - studio za aromaterapiju
Veli Lošinj
Vitality Hotel Punta
Šestavine 15
 
Radno vrijeme (tijekom ljetne sezone):
pon-pet: 09-19
sub: 08-15
ned:10-19
 
Working hours (summer season):
mon-fri: 09 am. - 7pm.
sat: 08am. - 3pm.
sun: 10am. - 7pm.
 
tel. + 385 51 662 061
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Newsletters